Technology

Kuidas valida printeri jaoks õiged kassetid

Isikliku printeri olemasolu on eriti tudengiaastatel hindamatu eelis. Teil on võimalik igal hetkel laboratoorseid, kursuse- ja diplomitöid välja trükkida, kulutamata liigselt raha kommertsprintimisele. Küpsemas eas saate mugavalt kodust väljumata dokumentidest koopiaid teha ja kõike vajalikku printida. Kuid mugavuse eest tuleb varem või hiljem siiski maksta.

Printerikassetid on nende imemasinate element, mille sees on värv. Just värvi abil trükib teie Samsungi või Canoni printer dokumendi eelnevalt teie poolt valmis pandud paberile.

Printerikassetid sisaldavad üksjagu värvi, kuid ka need saavad kunagi tühjaks. Kõige sagedamini puutub kasutaja kokku sellega, et printer teatab ise, et värv on otsas. Vanemate mudelite, näiteks HP printerite puhul saab värvi lõppemisest teada, kui printimise käivitamise järel väljub aparaadist puhas paberileht.

Kassettide vahetamise ja täitmise kohta liigub legende, kuna veel ühelgi kasutajal pole õnnestunud neid kohe esimesel katsel täita käsi määrimata. Aga mida teha, kui te ei ole valmis täitmise peale aega raiskama, aga kassett vajab vahetamist?

Kuidas valida printeri jaoks õiged kassetid

Olgugi, et printerite maailm pole ülearu populaarne, on see äärmiselt külluslik. Tasub arvesse võtta, et printerid on ettevõtete kontorites üks kõige populaarsemaid atribuute ja kui te neis viibinud olete, teate täpselt, et printereid on neis palju. Tänu sellele, et printer kuulub kontori kohustuslike elementide hulka, on nende imemasinate tootjad loonud sadu mudeleid, millest igaühel on oma eripärad. Selline mitmekesisus on tore, kuid printeritega on see kurja nalja teinud.

Asi on selles, et enamusel printeritest on oma ainulaadne kassetide täitmise meetod. See tähendab, et te ei saa poodi tulla ja osta suvalisi printerikassette, vaid need, mis sobivad just teie mudelile.

Selleks, et õiged kassetid valida ja jätkata printeri kasutamist iga kord, kui teil on vaja midagi välja trükkida, tuleb teada kolme parameetrit, mis on:

  • teie printeri mark;
  • printeri mudel;
  • värvid, millest on puudu.

Kui olete veendunud, et teate oma printeri marki ja mudelit ning välja selgitanud, millised värvid peate välja vahetama, võite julgelt poodi minna ja osta täpselt selle, mida vajate. Selline lähenemine hoiab teile kokku hulga aega ja võimaldab printimist jätkata, määrimata seejuures käsi, üritades paigaldada valesid kassette.